Hyppää sisältöön

Merellä Vartiolaiva Turva kiinnosti kansainvälistä vierailijaryhmää

Vartiolaiva Turvalla pistäytyi 9.6.2022 kansainvälinen vierailijaryhmä. Vierailu liittyi Onnettomuustutkintakeskuksen isännöimään kansainväliseen liikenneturvallisuuskokoukseen.
13.6.2022 11.47
Ryhmä ihmisiä kuvattuna laivan kannella.

Aurinkoinen torstaipäivä loi hienot puitteet Onnettomuustutkintakeskuksen vierailulle vartiolaiva Turvalla. Vierailun järjestelyistä vastasi Suomenlahden merivartiosto, joka otti vieraat vastaan ja esitteli heille Rajavartiolaitoksen merellisiä toimintoja. Lisäksi vierailijat pääsivät kiertämään laivalla ja tutustumaan sen toimintaan.

Ryhmä oli erityisen kansainvälinen: kaukaisimmat vieraat olivat Australiasta sekä Atlantin takaa Yhdysvalloista, Kanadasta ja Etelä-Amerikan valtioista.

Ei ole yllätys, että Turvaan tutustuminen kiinnostaa vierailijoita ympäri maailmaa, sillä se on poikkeuksellinen vartiolaiva myös kansainvälisesti vertaillen. Se on myös suomalaisen laivarakentamisen taidonnäyte, joten sitä kannattaa ylpeästi esitellä.

Ryhmä ihmisiä laivan ohjaamossa.

Vieraat tutustuivat vartiolaiva Turvaan ja sen toimintoihin.

 

Onnettomuustutkintakeskus (OTKES) toimii vuonna 2022 isäntänä kansainväliselle ITSA-kokoukselle (International Transportation Safety Association), joka järjestetään Suomessa. Osana ITSA-kokousta osallistujat vierailivat vartiolaiva Turvalla.

 

Lue lisää vartiolaiva Turvasta

 

Vartiolaiva Turva on suorituskyvyiltään ainutlaatuinen alus | Rajamedia

Turva on meriupseerin unelmatyöpaikka | Rajamedia